Naast mensen te begeleiden naar een gelukkiger leven middels coaching ben ik er erg trots op dat ik als masseur / loper deel mag nemen in team 142 van de RopaRun. Middels dit team en de stichting RopaRun zamelen we geld in voor mensen die getroffen zijn door de vreselijke ziekte kanker.

Mijn passie is het ondersteunen van mensen. Dit doe ik al mijn hele leven lang op diverse manieren.

Door de deelname in team 142 zie ik vele van mijn passies samen komen in één evenement:

  • Chi Running (blessure vrij hard lopen)
  • Massage (sport en ontspanningsmassage en diagnostische massage)
  • Coaching (in dit geval een praatje met de lopers / fietsers die ik op de massage tafel krijg)

Ik vind het geweldig om in dit mooie team te mogen deelnemen en te zien hoe een mooie sportieve prestatie we met zijn allen neerzetten.

In 2017 hebben we van Parijs uit de route van meer als 520 km overbrugt met een gemiddelde snelheid van meer als 11 km per uur.

In 2018 hebben we van Hamburg uit gelopen. Deze route is 567 km lang. Ook deze route hebben we met dezelfde gemiddelde snelheid gelopen.

De sportieve prestatie is alleen al super om te doen, maar de inzameling van meer als 11.000 euro voor de palliatieve zorg voor de mensen met kanker is een nog mooier doel om voor te werken.

Dit realiseren we door het hele jaar door loten te verkopen, kleding acties en nog van alles meer wat geld oplevert voor het goede doel.

Weet je niet wat de RopaRun exact inhoud? Bekijk het volgende korte 2,5 minuten durende filmpje:

Kijk op onze website voor actuele zaken.

Klik hier

Of wilt je ons team rechtstreeks sponsoren via de website van de RopaRun?

Klik hier